RSS

Kaikkina elämäni päivinä

14 syys

Sula hyvyys ja armo seuraavat minua kaikkina elämäni päivinä, ja minä saan asua Herran* huoneessa päivieni loppuun asti. Ps.23:6.

Elämässä ei tule vastaan ainoastaan hyviä päiviä, vaan joskus tulee vastaan huonoja päiviä. Auringonpaisteen sijaan voi tulla myrskyjä, työllisyyden sijaan työttömyyttä, terveyden sijaan sairautta. Elämä voi koetella ja kohtaamme vastuksia, tapaturma voi yllättää, omainen kuolla. Vuodet vierivät ja häät ja hautajaiset vuorottelevat.

Mutta Jumalan sanan lupaus on, että Jumalan hyvyys ja rakkaus ympäröi meitä myös vaikeina päivinä. ”Sula hyvyys”, sanoo myös KR33. Hyvinä aikoina olisi viisasta kerätä positiivisia kokemuksia ikään kuin varastoon, jotta huonoina aikoina emme menettäisi toivoamme. Kun opimme tuntemaan Jumalan hyvyyden ja armon ja tulemme tietoisiksi hänen huolenpidostaan ja rakkaudestaan, silloin kestämme paremmin, kun myrsky yllättää.

Saamme myös olla varmoja, että Jumala on kykenevä kääntämään pahan hyväksi. Mitä tahansa epäonnea ja vastoinkäymisiä kohtaammekin, tiedämme vuorenvarmasti, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa, niiden, jotka hän on suunnitelmansa mukaan kutsunut. Room.8:28. Jos Jumala sallii jotakin pahaa tapahtua, tiedämme, että Jumala on voimallinen käyttämään sitä omiin tarkoituksiinsa, jotta hänen nimensä kirkastuisi. Sen kuultuaan Jeesus sanoi: ”Tämä sairaus ei ole kuolemaksi vaan Jumalan kunniaksi: että Jumalan Poika tulisi kirkastetuksi sen kautta.” Joh.11:4.

Ole siis turvallisella mielellä, Jumala vie sinut läpi tämänkin koettelemuksen, jonka keskellä olet juuri nyt. Hän kantaa sinua vahvoilla käsivarsillaan. Hän antaa voimaa ja rohkeutta keskelle onnettomuutta ja vastoinkäymisiä. Hän on nähnyt kaiken ennalta, myös sen, miten hän voi auttaa sinut pulasta. Hän on jo valmistanut sinulle avun. Hän ei jätä eikä hylkää. Hän on Herra, sinun Jumalasi, sinun pettämätön apusi.

Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra*, sinun armahtajasi. Jes.54:10.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikkina elämäni päivinä

Kirjoittanut : 14.09.2018 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.