RSS

Armoa armon lisäksi

19 syys

Armosta te olette pelastettuja uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja. Ef.2:8. Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet osamme ja armoa armon lisäksi. Joh.1:16.

Jos kristillisestä uskosta siivotaan armo pois, jää jäljelle lakiuskonto, joka on ihan yhtä vastenmielinen kuin muutkin lakiuskonnot. Lainalaisuus on hengellinen sairaus. Siksi meidän tulee tietoisesti pitää armon evankeliumia esillä ja käytännössä armahtaa auliisti lähimmäisiämme.

Armoa ei kuitenkaan ole tarkoitettu halvaksi armoksi. Emme saa olla leväperäisiä, välinpitämättömiä ja kelvottomilla elämäntavoillamme ”pilkata armon henkeä” (Hepr.10:29). Mutta senkin jälkeen, kun olemme parhaamme tehneet, me vielä tarvitsemme armoa.

Voit siis olla varma, että armo on varattuna sinuakin varten. Sinut on kutsuttu elämään uskossa, mutta elämään uskonelämääsi armon varassa. Jeesus Kristus on tullut täyttämään lain sinun puolestasi ja Raamattu vakuuttaa: Nyt ei siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa. Room.8:1.

Jumalan henki vakuuttaa sinulle tänään: me voimme hänen edessään rauhoittaa sydämemme, jos se syyttää meitä. Jumala on suurempi kuin meidän sydämemme ja tietää kaiken. 1.Joh.3:19-20. Käykäämme siis rohkeasti armon valtaistuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon avuksemme oikeaan aikaan. Hepr.4:16.

Jeesuksen Kristuksen kirkkauden evankeliumi sanoo sinulle tänä päivänä: Ystäväni, sinun syntisi on annettu anteeksi. Luuk.5:20 KR92.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Armoa armon lisäksi

Kirjoittanut : 19.09.2018 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.