RSS

Särkyneisyyden siunaus

22 syys

Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niiden luona, joilla on murtunut ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja herättäisin eloon murtuneiden sydämen. Jes.57:15.

Saatat olla kiusaamisen kohteena työpaikalla tai kokea erilaista sortamista. Tunnen syvää myötätuntoa kaikkia kiusattuja kohtaan, koska olen itse ollut kiusattu. Mutta jokainen vaikea kokemus on myös siunauksen siemen. Kun käännymme ahdingossamme Herran puoleen, meillä on suuri mahdollisuus löytää maailman uskollisin ja parhain ystävä Jeesuksesta. Saamme häneltä sitä lohdutusta ja rohkaisua, jota emme saaneet ihmisiltä.

Niinpä rohkaisen sinuakin näkemään oman kärsimyksesi myönteinen puoli. Sinun ahdinkosi on kasvattanut sinun kestävyyttäsi uskossa, eikö?

Tehän tiedätte, että teidän uskonne kestävyys koetuksissa saa aikaan kärsivällisyyttä. Jaak.1:3.

Sinun ahdinkosi on pakottanut sinut rukoilemaan ja lukemaan Raamattua? Minulle ainakin kävi niin. Kun alamme lukea Raamattua, se merkitsee enemmän kuin itse arvaammekaan. Jumalan sana alkaa valaista meidän sisäistä maailmaamme, totuus meistä itsestämme ja totuus toisista alkaa jäsentää meidän ajatusmaailmaamme. Tämän kehityksen tuloksena voimme taipua parannukseen, uudestisyntyä elävään uskoon, saada syntimme anteeksi ja voimme siis kaiken kaikkiaan päästä sisälle siihen elämään, jota kutsumme kristilliseksi uskoksi. Mikä siunaus! Ja mistä kaikki alkoi? – Ahdingosta.

…me kerskaamme myös ahdistuksista, tietäen, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä, kärsivällisyys koetuksen kestämistä ja koetuksen kestäminen toivoa. Room.5:3-4.

Ei ole mitään niin arvokasta kuin mennä läpi koetuksesta ja huomata, että Jumala oli siinä kanssani ja minä sain voiman kestää kaiken. Voin olla kokemukseni jälkeen särkynyt, mutta voin myös löytää siitä siunauksen. Särkyneenä olen vahvempi uskossa. Tulen läpi tultuani, huomaan, että tuli ei pystynyt minuun.

Jos kuljet tulen läpi, et kärvenny eikä liekki sinua polta. Jes.43:2. …näkivät, ettei tuli ollut voinut tehdä mitään näiden miesten ruumiille. Heidän partansa ja hiuksensa eivät olleet kärventyneet eivätkä heidän vaatteensa vahingoittuneet, eikä heistä edes lähtenyt tulen käryä. Dan.3:27.

Kiittäkäämme siis Herraa kaikista koetuksista, joiden kautta hän luo meissä jotakin uutta taivasta varten.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Särkyneisyyden siunaus

Kirjoittanut : 22.09.2018 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.