RSS

Jumala tulee ja pelastaa

31 Lok

Herra päästää minut kaikesta pahasta ja pelastaa minut taivaalliseen valtakuntaansa. Hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Aamen. 2.Tim.4:18.

Paavali kuvailee, kuinka kupariseppä Aleksandros oli tehnyt hänelle paljon pahaa. Kovin yksityiskohtaisesti ei Paavali kuvaile näitä ongelmia, mutta tekstistä saa vaikutelman, että Paavali oli tämän yhden vastustajan vuoksi joutunut tosi ahtaalle. Sitten Paavali rohkaisee itseään yllä lainatulla tavalla.

Jumalan omina ja Jeesuksen Kristuksen seuraajina mekin joudumme aika ajoin ihmisten vihan kohteeksi. Jumala sallii meidän uskoamme koeteltavan. Hän sallii, että meitä kohdellaan huonosti.  Opetuslapselle riittää, että hänelle käy niinkuin hänen opettajalleen… Matt.10:25. Ahdingossamme emme aina saa tukea toisilta uskovilta, mutta Jumala on luotettava: Hän ei salli teitä kiusattavan enempää kuin kestätte, vaan salliessaan kiusauksen hän valmistaa myös pääsyn siitä, niin että voitte sen kestää. 1.Kor.10:13.

Siksi, veljet ja sisaret, olkaa urheita. Vastustaja on häikäilemätön, mutta myös Puolustajamme on uskollinen. Voimme kaikissa ahdingoissamme luottaa Herraan. Jesaja kehottaakin:

Vahvistakaa heikot kädet, lujittakaa horjuvat polvet. Sanokaa niille, joiden sydän on pelokas: ”Olkaa lujia, älkää pelätkö. Katsokaa, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät.” Jes.35:3-4.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Jumala tulee ja pelastaa

Kirjoittanut : 31.10.2018 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.