RSS

Ole rohkealla mielellä

19 Mar

Sinulla on ollut suuria vaikeuksia viime aikoina, mutta tiedä, että kun vihollinen hyökkää, se johtuu siitä, että Jumalalla on sinulle suunniteltuna vastaava siunaus. Mitä voimakkaampi hyökkäys sinua vastaan nostetaan, sitä suuremman siunauksen olet saamassa. Jos vihollisen hyökkäys on musertavaa lajia, myös sinun voittosi on oleva murskaavan ylivoimainen. Jos sinua parjataan ja panetellaan ja sinun maineesi mustataan, älä välitä siitä äläkä ala puolustaa itseäsi – Jumala tulee ja puolustaa sinua ja nostaa sinut kunniaan ja todistaa kaikille, että olet hyvämaineinen, uskossasi vilpitön ja hurskas Jumalan ihminen.

Jos joku hyökkää kimppuusi, se ei tapahdu minun tahdostani. Se, joka hyökkää kimppuusi, kaatuu eteesi… Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on tehoton, ja jokaisen kielen, joka nousee käymään kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi. Jes.54.15,17.

Mitä enemmän he sinua parjaavat, sitä varmempi voit olla, että Jumala ilmestyy sinun avuksesi. Mitä katalammin he juonivat sinua vastaan, sitä varmempi saat olla, että Jumalalla on parempi juoni mietittynä – se juoni koituu sinun vihamiestesi häpeäksi. Mitä syvempiä ongelmia sielunvihollinen järjestää sinun elämääsi, sitä voimallisemmin Jumala ilmestyy. Mitä pahemmin se rikkoo sinun ihmissuhteitasi, sitä enemmän Jumala järjestelee sinulle hyviä tapaamisia, siunattuja kohtaamisia, hyviä yhteistyökumppaneita. Sinun ei tarvitse jäädä suremaan ihmisiä, jotka kääntävät sinulle selkänsä – Jumalalla on parempia ihmisiä varastossa sinua varten. Mitä enemmän valheita sinun selkäsi takana puhutaan, sitä kirkkaammin loistaa totuuden valo. Jeesus sanoo sinulle tänään:

Ole rohkealla mielellä, poikani… Tyttäreni, ole rohkealla mielellä… Matt.9:2,22. Älä pelkää, sinä rakastettu mies, rauha sinulle! Vahvistu! Vahvistu! Dan.10:19.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Ole rohkealla mielellä

Kirjoittanut : 19.11.2018 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.