RSS

Ole rohkealla mielellä

16 Jou

Sinä olet aina vaeltanut valossa, puhunut heistä hyvää, kätkenyt heidän pahat tekonsa ihmisten katseilta. Sinä olet aina rukoillut heidän puolestaan ja siunannut heitä. Mutta:

He hiovat kielensä kuin miekan, suuntaavat katkeran puheensa kuin nuolen ampuakseen piilopaikastaan nuhteetonta. Äkkiä he ampuvat häntä eivätkä pelkää. Ps.64:3-4.

He tähtäävät sinuun, he haluavat sinulle pahaa, heidän aikeensa ovat katalia, he mielivät nöyryyttää sinua. Onko syynä jokin kateus? Ei, vaan pahan puhumiseen paatuminen, sydämen kovettaminen. Sydämessäni kuulen, mitä synti puhuu jumalattomalle, jolla ei ole jumalanpelkoa silmiensä edessä. Ps.36:2. Sen tähden, että he ovat hylänneet minut ja halveksineet minun sanaani, he ovat joutuneet Pahan valtaan ja kaikki heidän ajatuksensa ja aikomuksensa ovat koko ajan pahoja. Heidän ”kristillisyydestään” voidaan korkeintaan sanoa: heillä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. 2.Tim.3:5.

Mutta koska sinä olet menetellyt vanhurskaasti ja ollut aina reilu ja hyvä heitä kohtaan, minä suojelen sinua. Minä annan heidän nuolensa kimmota sinun suojavarustuksestasi takaisin, heidän myrkylliset sanansa koitua heidän omaksi tuhokseen. Minä annan sinun syyttömyytesi käydä esiin kirkkaana kuin valon (Ps.37:6). Minä annan sinulle sellaista arvostusta, joka saattaa sinun vihamiehesi häpeään. Minä nostan sinut kunniaan ja annan sinulle sellaisen uuden voiman, että kaikkien katseet kääntyvät sinuun. He saavat nähdä sinun kauttasi minun kirkkauteni ja totuuteni valon ja sinun vihamiehesi minä peitän pimeään.

Olkoon sydämenne rohkea ja olkaa lujat, kaikki te, jotka odotatte Herraa*. Ps.31:25.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Ole rohkealla mielellä

Kirjoittanut : 16.12.2018 Kategoria/t: Profetia

 

Kommentointi on suljettu.