RSS

Hyvää Joulua!

24 Jou

Kiitämme Herraa kuluneesta vuodesta ja hiljennymme joulun viettoon. On kirjoitettu -blogin toimitus – eli Simo – toivottaa lukijoilleen oikein rauhaisaa ja lämminhenkistä Vapahtajamme syntymäjuhlaa. Julkaisemme luettavaa myös joulunpyhinä siltä varalta, että joku haluaisi tämän blogin sisältöä lukaista joulunsa keskelläkin. Muistakaamme Jeesus-lasta, jonka kautta kaikki Jumalan lahjat on meille jaettu – nimikoituina. Kristuksen tuntemisen rikkaus odottaa meitä, jos jaksamme vain syventyä lahjan avaamiseen. Paras vastalahja hänelle on antaa ”koko elämä”. Jeesukselle annettu elämä ei mene hukkaan.

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. Hän harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas. Herruus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallaan. Se vahvistetaan ja lujitetaan oikeudella ja vanhurskaudella nyt ja ikuisesti. Jes.9:5-6.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Hyvää Joulua!

Kirjoittanut : 24.12.2018 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.