RSS

Aika on lähellä, aivan ovella

05 Tam

Hänen jalkojaan vaivattiin kahleilla. Hän joutui rautoihin, kunnes hänen sanansa kävi toteen ja Herran* sana osoitti hänet puhtaaksi. Ps.105:18-19.

Joosef on hyvä esimerkki siitä, miten Jumala koettelee ihmistä, jonka hän on erityisesti valinnut johonkin merkittävään tehtävään. Jumala ei anna valtaansa kenellekään, joka ei ole koeteltu kyseistä asemaa vastaavalla tavalla. Jos sinut on kutsuttu johonkin tiettyyn asemaan Jumalan valtakunnassa, on se asema sitten alhainen tai ylhäinen tai jotakin siltä väliltä, vaatimaton tai erittäin kunnianarvoinen, mikä vaan, sinua koetellaan sitä asemaa vastaavalla tavalla. Joosef oli kutsuttu olemaan faaraon hallinnon ”pääministeri” ja Israelin kansan johtaja, ja hän sai kantaa rautarengasta kaulassaan. Hän sai kärsiä monenlaista vääryyttä, häntä muun muassa syytettiin asiasta, jota hän ei ollut tehnyt.

Tänäkin päivänä on olemassa ”potifarin vaimoja”, jotka huutavat Jumalan ihmisten perään ja syyttävät heitä valheellisesti milloin mistäkin. Sinäkin olet varmasti saanut osasi näistä syyttäjän puheista. Niinpä haluan rohkaista sinua tänään: Hän tuo esiin vanhurskautesi kuin valon ja oikeutesi kuin keskipäivän. Ps.37.6. Tai: kun vääristetään miehen oikeutta Korkeimman kasvojen edessä, tehdään vääryyttä ihmiselle hänen riita-asiassaan, eikö Herra sitä näkisi? Valit.3:35-36.

Eikö sitten Jumala hankkisi oikeutta valituilleen, kun nämä yötä päivää huutavat häntä avukseen. Viivyttäisi hän heiltä apuaan? Minä sanon teille: hän hankkii heille oikeuden viipymättä. Luuk.18:7-8.

Tänä päivänä profetoin sinulle: sinulle tehty vääryys korjataan. Väärintekijät joutuvat häpeään. Se tapahtuu pian. Sinä saat hyvityksen kaikista valheista, joita nuo pahantekijät ovat levittäneet. Sinä saat kunniaa kaiken kokemasi nöyryytyksen sijaan. Sinä saat uuden tehtävän Herralta, paljon vastuuta, mutta myös voitelun ja voiman hoitaa vastuunalaisen työsi. Sinun hedelmäsi on runsas ja ravitseva, siunaukseksi monille. Totisesti, se tapahtuu Jumalan aikataulun ja suunnitelman mukaan Kristuksen kirkkauden kiitokseksi ja kunniaksi. Aamen.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Aika on lähellä, aivan ovella

Kirjoittanut : 05.01.2019 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.