RSS

Käänne parempaan

02 Hel

Minä käännän kansani kohtalon, sanoo Herra. Jer.32:44 KR92.

Sinulle, joka olet ihmetellyt, kuinka kauan kaikki elämäsi ankeus jatkuu, eikö Jumala koskaan kuule. Kyselet: miksi Jumala ei puutu asiaan ja vastaa rukouksiin? Sinulle haluan profetoida: sinun elämässäsi on Jumalan määräämä käännekohta, joka tulee ajallaan eikä myöhästy. Sinä saat nähdä Jumalan hyvyyden, saat säteillä ja loistaa. Vääryys, joka sinulle on tehty, oikaistaan. Sairaus, joka on sinua nakertanut, hellittää otteensa. Köyhyys, joka on vaikeuttanut elämääsi, väistyy sivuun. Mikä ongelmasi onkin, sinun elämääsi tulee käännekohta ja se tulee vääjäämättä. Odota sitä.

Nuorukaiset väsyvät ja uupuvat, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat, mutta ne, jotka Herraa* odottavat, saavat uuden voiman. He kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy. Jes.40:30-31.

Jumala osoittaa hyvyytensä, hän ojentaa auttavan kätensä, hänen armonsa ilmestyy. Hän ei hylkää eikä jätä, hän pitää huolta rakkaistaan – sinustakin. Viritä Herralle kiitoslaulu, anna luottamuksesi Jumalaan kuulua, kerro hänen uskollisuudestaan.

Päivällä Herra* lähettää armonsa, ja yöllä on sisimmässäni hänen laulunsa – rukous elävälle Jumalalle. Ps.42:9. Pelottavilla teoilla sinä vastaat meille vanhurskaudessa, Jumala, meidän pelastajamme, kaikkien maan äärten ja kaukaisen meren turva. Ps.65:6.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Käänne parempaan

Kirjoittanut : 02.02.2019 Kategoria/t: Profetia

 

Kommentointi on suljettu.