RSS

Ahdingosta iloon

06 Maa

Sulava kuin voi on hänen suunsa, mutta hänellä on sota mielessä. Ps.55:22.

Eikö olekin niin, että he puhuvat edessä hyvää ja takana pahaa? He esittävät niin viatonta ja ystävällistäkin, mutta heti, kun käännät selkäsi, he jatkavat entistä myrkynkylvöä? Tällainen profeetallinen todellisuus avautuu silmieni eteen: sinä olet massiivisen parjauksen ja pahanpuhumisen uhri ja sinua ympäröi musta pilvi. Sinua ympäröivät koirat, ketut ja sudet – kaikilla on raateluhampaat valmiina.

Mutta ei sinulla ole hätää: sinä olet Herran armosiipien suojassa täysin turvassa. Hän kulkee sinun rinnallasi. Hyvä Paimen on lähelläsi ja paimentaa sinua, kun sinulla on ahdistusta ja pelkoa. Sinä koet ajoittain, että pimeys ympäröi sinua, mutta Herra lupaa: Vaikka minä vaeltaisin kuoleman varjon laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. Sinun väkevä kätesi ja paimensauvasi lohduttavat minua. Ps.23:4.

Aamun valo valaisee sinun tietäsi. Se kirkastuu kirkastumistaan, kunnes yö muuttuu päiväksi. Ketut ja sudet vetäytyvät luoliinsa. Sinä saat kokea suurta helpotusta ja iloa. Sinä saat kumartua juomaan purosta. Herra juottaa sinua elävien vetten lähteistä ja ilo valtaa sinut. Sinä saat nähdä, kuinka tummat pilvet väistyvät. Saat nähdä jälleen kauas. Vuoren laelta sinä katselet elämäsi maisemaa ja saat nähdä edessäsi tien tasaisena ja suorana. Sinä saat kohdata uusia ihmisiä, joita Herra sinun elämääsi lähettää. Saat aitoja sisaria ja veljiä noiden valeveljien tilalle. He tunnistavat sinut Kristuksen kirjeeksi. He tunnistavat Kristuksen tuoksun, joka levität ympärillesi. Saat osaksesi jälleen hyväksyntää ja rakkautta. Ja totta se on:

Mehän olemme Kristuksen tuoksu Jumalalle niin pelastuvien kuin kadotukseen joutuvienkin joukossa. 2.Kor.2:15.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Ahdingosta iloon

Kirjoittanut : 06.03.2019 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.