RSS

Sinä epäröivä sielu

16 Maa

Haluan rohkaista sinua, joka olet kuullut kutsun tulla Kristuksen luo, mutta epäröit vielä. Olet kyllä jo hyvin lähellä Jumalan valtakuntaa. Sinulla on pelkoja, epävarmuutta ja haavoja. Elämä on kohdellut sinua kaltoin ja etsit turvaa.

Jeesuksen syli on sinulle paras mahdollinen turvapaikka. Hänellä on annettavana kaikkea sitä, mitä tarvitset. Hän parantaa sinun haavasi. Hän eheyttää sinun itsetuntosi. Sinusta tulee vielä säteilevä ja onnellinen. Ota vastaan Jumalan sana, pelastuksesi evankeliumi. Elämän Herra puhuu sinulle Raamatun kautta. Lue sitä ja ime sisimpääsi armon henkeä. Jumala voi myös lähettää palvelijansa puhumaan sinulle eläviä sanoja. Ole siis kuulolla, tarkkaa ja ota vaarin.

Sinun syntisi annetaan anteeksi. Sinä saat aloittaa alusta. Sinä saat rakentaa elämäsi uudelle pohjalle, sellaiselle perustukselle, joka ei järky. Sinä saat uusia ystäviä. Sinä saat ennen kaikkea Hyvän Paimenen, joka ruokkii, hoivaa ja auttaa sinua. Hän virvoittaa sinun sielusi ja sinusta tulee elämänhalua uhkuva ihminen. Sinä saat tulevaisuuden ja toivon. Saat iloiten ammentaa pelastuksen lähteistä, saat iloöljyä murheen sijaan, ylistyksen viitan masentuneen hengen sijaan.

Se kaikki hyvä odottaa sinua. Älä enää epäröi, vaan riennä Vapahtajasi syliin.

Siksi Herra* odottaa, että voisi olla teille armollinen, ja sen tähden hän nousee armahtaakseen teitä, sillä Herra* on oikeuden Jumala. Autuaita ovat kaikki, jotka häntä odottavat! Jes.30:18.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Sinä epäröivä sielu

Kirjoittanut : 16.03.2019 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.