RSS

Hän on varannut sinulle siunauksia

18 Maa

Joosefista hän sanoi: Hänen maataan Herra* siunaa kasteella, kalleimmalla, mitä tulee taivaasta ja mitä tulee maan syvyyksistä alhaalta, kalleimmalla, mitä aurinko antaa, kalleimmalla, mitä kuun vaiheet tuottavat, kalleimmalla, mitä tulee ikiaikaisten vuorten huipuilta, kalleimmalla, mitä tulee ikikukkuloilta, kalleimmalla, mitä maa kasvaa ja mitä siinä on. Hänen suosionsa, hänen, joka asui piikkisessä pensaassa, laskeutukoon Joosefin pään päälle, veljiensä ruhtinaan päälaelle… 5.Moos.33.13-16.

Sinä olet myös osallinen suurenmoisista siunauksista. On selvää, että hän, joka asui piikkisessä pensaassa, on siunannut sinuakin suosiollaan. Hän, joka on lähettänyt rakkaan Poikansa maailmaan, halusi siunata sinuakin ja ottaa sinut sovituksen todellisuuteen, luoda sinut uudeksi ja valmistaa sinulle paikan taivaassa.

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa. Ef.1:3.

Ole siis siunattu tänään. Herra siunatkoon sinua, että voit olla terve. Herra antakoon sinulle hyvän toimeentulon, että sinun taloudellasi menee hyvin ja sinun kotisi on siunattu. Herra suokoon sinulle, mitä sydämesi kaipaa. Jos olet aikuistuva nuori, Herra antakoon sinulle opiskelupaikan ja ammatin. Hän auttakoon sinua löytämään paikkasi tässä yhteiskunnassa. Jos olet sinkku, Herra johdattakoon sinua tielläsi ja antakoon sinulle puolison. Jos olet naimisissa, hän antakoon sopua ja rakkautta parisuhteeseesi. Herra siunatkoon sinua ja antakoon sinulle lapsia. Herra antakoon uskollisuutensa näkyä sinun perheessäsi ja suokoon siunauksensa jatkua sukupolvien yli.

Herra siunatkoon sinun elämäsi ja kutsumuksesi. Hän auttakoon sinua löytämään paikkasi seurakunnassa. Herra antakoon paimenet ja opettajat, uskon ystävät ja esirukoilijat. Tulkoon sinun osaksesi kaikki kasvun eväät, jotta voit elää terveessä uskossa ja kasvaa siinä aikuiseksi. Hän antakoon sinulle innoitusta ja Hengen voitelun palvelutehtävääsi. Hän antakoon sinulle Pyhän Henkensä ja armoittakoon sinua hengelliseen työhön. Herra suokoon sinulle armonsa, että sinun palvelutyösi kantaa runsasta hedelmää, joka pysyy.

Mutta hän, joka vahvistaa meitä yhdessä teidän kanssanne Kristukseen ja on voidellut meidät, on Jumala. Hän on myös painanut meihin sinettinsä ja antanut meidän sydämiimme vakuudeksi Hengen. 2.Kor.1:21-22.

Olkoon Jumalan nimi siunattu ikuisuudesta ikuisuuteen, sillä hänen on viisaus ja voima. Dan.2:20.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Hän on varannut sinulle siunauksia

Kirjoittanut : 18.03.2019 Kategoria/t: Siunaus

 

Kommentointi on suljettu.