RSS

Tilinteon päivä tulee

28 Maa

Jumalan ihmisen ei tarvitse pelätä tulevaisuutta, vaikka ilmassa onkin synkkiä ennusteita siitä, mihin maailmantalous on menossa, miten ilmasto kehittyy, kuinka ympäristö saastuu ja kuinka kristillinen usko on yhä epäsuositumpaa. Uskovina voimme nostaa päämme: Kun nämä alkavat tapahtua, rohkaiskaa mielenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä. Luuk.21:28.

Lopun ajan tapahtumien vyöryessä turvamme on ikiaikojen Jumalassa. Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat ikuiset käsivarret. 5.Moos.33:27. Vaikka taloudessa menee huonosti, voin sanoa: Herra* on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Ps.23:1. Sairauden yllättäessä uskallan luottaa Jumalan lupaukseen: Minä, olen Herra*, sinun parantajasi. 2.Moos.15:26. Kun väkivaltaiset ihmiset uhkaavat minua, voin rohkaista mieleni, sillä Herra lupaa: minä pelastan ja vapautan sinut, sanoo Herra*. Minä pelastan sinut pahojen käsistä ja lunastan sinut väkivaltaisten kourista. Jer.15:20-21. Kun jumalattomat rehentelevät ja pilkkaavat uskoani, voin olla varma: Herra* nauraa jumalattomalle, koska näkee hänen päivänsä tulevan. Ps.37:13.

Kaikissa asioissani saan turvata Jumalaan ja hänen lupauksiinsa, kun hän vakuuttaa: ”En minä sinua hylkää enkä sinua jätä”. Siksi  me sanomme turvallisin mielin: ”Herra on minun auttajani, en minä pelkää. Mitä voi ihminen minulle tehdä? Hepr.13:5-6.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Tilinteon päivä tulee

Kirjoittanut : 28.03.2019 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.