RSS

Pysy paikallasi

02 Huh

Hänessä koko ruumis liittyy yhteen ja pysyy koossa jokaisen jänteensä avulla ja kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman mukaan, joka kullakin ruumiinosalla on. Ef.4:16.

Ihmiset yrittävät sanoa sinulle, että olet tarpeeton, olet ylimääräinen, olet heidän tiellään. He käskevät sinua tylysti siirtymään sivuun ja ylimielisesti työntävät sinut tieltään. Heidän mielestään olet väärässä, olet tyhmä, et ymmärrä mitään. Pois, pois.

Mutta minä sanon: sinä olet juuri siinä paikassa, johon sinut on laitettu. Sinä olet tekemässä juuri sitä, mitä sinun pitääkin tehdä. Sinä olet koko porukan keskipiste, tärkein henkilö. Sinä olet heistä kaikkein käyttökelpoisin ja Jumalan käytössä arvokkain ihminen. Ole siis rohkea.

Jokaisella on oma tehtävänsä. Heillä on eri tehtävä kuin sinulla, mutta he eivät voi korvata sinua. Kukaan ei voi korvata sinua – olet ainutlaatuinen. Jumala tarvitsee sinua juuri siinä, missä olet. Ole siis vahva ja pysy paikallasi.

Autuas se mies, joka kiusauksen kestää, sillä kun hänet on koeteltu, hän on saava elämän kruunun. Herra on sen luvannut niille, jotka häntä rakastavat. Jaak.1:12.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Pysy paikallasi

Kirjoittanut : 02.04.2019 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.