RSS

Hänen ylösnousemusvoimansa vaikuttaa sinussa

03 Huh

Sinusta voi tuntua, että elämä sujuu tasaisesti, mitään erikoista ei tapahdu koskaan, elämä on yhtä raatamista ja päivästä toiseen raahautumista, ikävää rutiinia. Uskovanakin olet saattanut tottua arkipäivääsi niin että et edes odota mitään suuria Jumalalta. Mutta Kristus on ylösnoussut, hän elää, hän vaikuttaa. Hän rakastaa sinua ja haluaa osallistua sinun elämääsi. Hän haluaa puhua kauttasi, tehdä asioita sinun käsilläsi, hän haluaa palvella ja rakastaa sinun persoonasi kautta. Älä siis rajoita häntä.

Ethän elä käsijarru päällä? Anna hänelle itsesi, ole käytettävissä. Kuuntele ja ota vastaan vaikutelmia, tunteita ja ajatuksia, joita Jumalan Poika lähettää sinun sisimpääsi Pyhän Henkensä kautta tai kun hän puhuu sanassaan. Hän kehottaa sinua tänään tekemään pieniä asioita, sanomaan rohkaisun sanoja, jakamaan iloasi toisille. Hän ei pyydä ihmeitä, sillä hän itse tekee niitä. Hän on ihmeiden ammattilainen.

Anna se vähä, mitä sinulla on, Jeesukselle ja hän ruokkii sillä kansanjoukot. Rukoile häntä ja hän nostaa heikot jaloilleen. Hän on ylösnoussut Vapahtaja, voimallinen ja väkevä. Anna hänen kirkkautensa loistaa sinun kauttasi tähän maailmaan, sen pimeään yöhön – tänään. Sinä olet kutsuttu olemaan loistava lamppu, kirkas valo, maailman keskellä – kytke siis itsesi voimavirtaan ja anna lamppusi palaa Jumalan kunniaksi.

Sillä Jumala vaikuttaa teissä tahtomisen ja tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi. Tehkää kaikki nurisematta ja epäröimättä, että olisitte moitteettomia ja puhtaita, tahrattomia Jumalan lapsia kieron ja turmeltuneen sukukunnan keskellä. Te loistatte siinä kuin tähdet maailmassa, kun pidätte kiinni elämän sanasta, ja olette minulle kerskaukseksi Kristuksen päivänä siitä, että en ole turhaan juossut ja nähnyt vaivaa. Fil.2:13-16.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Hänen ylösnousemusvoimansa vaikuttaa sinussa

Kirjoittanut : 03.04.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.