RSS

Siunauksen sateet tulevat elämääsi

04 Huh

Olemme tottuneet seuraamaan säätiedotuksia ja tiedämme varsin tarkkaan, sataako huomenna vai ei. Niinkuin meteorologi kertoo tulevasta säästä, minä kerron sinulle tulevasta siunauksen ajasta.

Sinä saat kokea Jumalan siunauksen ajan, sillä sinä olet ollut uskollinen. Sinä olet kestänyt koetuksissa. Sinä olet elänyt antaen. Sinä olet palvellut Herraa ja ollut vähässä uskollinen. Sinä olet rukoillut ja elänyt opetuslapseudessa. Sinä olet ollut kuuliainen Herran äänelle. Sinä olet odottanut kärsivällisesti.

Sinä olet viettänyt aikaa rukousalttarilla. Olet vuodattanut sydämesi Herralle. Olet etsinyt Jumalan tietä ja pyytänyt asioita, joita hän lupaa sanassaan. Olet antanut elämäsi Herran käyttöön ja hän on huomioinut sen. Hän on varannut sinulle voitelunsa.

Nyt on se aika, nyt on siunauksen aika, nyt on uuden kasvun aika. Katso, sateet tulevat ja virvoittavat sinun elämäsi siemenet, ne alkavat kasvaa ja laiho on sankkaa, kukkiminen runsasta, kasvu nopeaa. Sinä saat iloita kaikesta, mitä Herra tekee sinun elämässäsi. Katso, se on juuri nyt ovella. Pyhä Henki lupaa: Minä annan sateet ajallaan, ja ne ovat siunauksen sateet. Hes.34:26 KR92.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Siunauksen sateet tulevat elämääsi

Kirjoittanut : 04.04.2019 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.