RSS

Huonolle

15 Huh

Jeesus rakastaa vajavaisia ihmisiä, epäonnistuneita, epäuskoisia ja uskossaan horjuvia. Hän kuoli ristillä sinun puolestasi, hän kuoli kokonaan eikä puoliksi, joten sinunkin syntisi ja epäonnistumisesi on hoidettu kokonaan eikä puoliksi.

Jeesus kohdistaa huomiota heikkoihin. Kun Pietari oli kieltänyt Jeesuksen, hän sai Herralta erikoishuomiota. Mutta menkää sanomaan hänen opetuslapsilleen, myös Pietarille: ’Hän menee teidän edellänne Galileaan. Siellä te näette hänet, niin kuin hän teille sanoi.’” Mark.16:7. Kun Tuomas oli avoimesti epäuskoinen, Jeesus meni hänen luokseen ja puhutteli häntä. Sitten hän sanoi Tuomaalle: ”Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni. Ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni. Älä ole epäuskoinen, vaan uskova!” Joh.20:27.

Kaikki heikot ja ”huonot” tuntuvat keräävän hänen huomionsa. Ei sinunkaan tarvitse pelätä, että sinut sivuutetaan, koska olet niin ”huono uskovainen”. Kerran eräälle synagogan esimiehelle sanottiin ”älä enää vaivaa opettajaa, sinun mahdollisuutesi saada apua meni jo!” (Mark.5:35 vapaasti). Mutta: Tämän kuultuaan Jeesus sanoi synagogan esimiehelle: ”Älä pelkää, usko ainoastaan!” Mark.5:36.

Sinäkin voit siis asettaa täyden luottamuksesi Herraan Jeesukseen. Hän on sinun Vapahtajasi, sinun ikuinen turvapaikkasi, armon ja pelastuksen tuoja, luotettava ja uskollinen. Sinä saat häneltä syntisi anteeksi, sydämen rauhan ja levon, ilon ja toivon, elämän ja tulevaisuuden. Hän on luvannut valmistaa sinulle asunnon, ikuisen asunnon taivaassa, uudessa Jerusalemissa.

Mutta Herra* pelastaa Israelin iankaikkisella pelastuksella. Te ette joudu häpeään ettekä pilkattaviksi, ette ikinä ikuisuuksien ikuisuuksiin saakka. Jes.45:17.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Huonolle

Kirjoittanut : 15.04.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.