RSS

Kyllä se on totta

20 Tou

Sinulle, joka pidät itseäsi arvottomana:

Herra, sinun Jumalasi, näkee sinun tilanteesi. Hän tietää hyvin tarkasti sinun sielusi tilan. Hän haluaa sanoa sinulle: Et sinä ole arvoton ottamaan vastaan Jumalan hyvyyttä. Sinä olet kutsuttu sisälle Jumalan valtakuntaan. Sinä olet Jumalallesi rakas. Sinä olet hänen lapsensa.

Hän on nähnyt sinun vaikeutesi, kaikki elämäsi vastoinkäymiset. Hän on nähnyt, kuinka sinua on petetty, rumasti käytetty hyväksi. Sinä olet masentunut ja tunnet itsesi huonoksi ja kelpaamattomaksi. Et usko voivasi ansaita mitään hyvää, koet epäonnistuneesi, tunnet tehneesi syntiä. Tunnet pettäneesi itsesi ja olet menettänyt itsekunnioituksesi. Häpeät itseäsi.

Jumala puhuu sinulle, kuuntele. Sinä olet hänen silmissään arvokas. Sinä olet hänen silmissään kaiken rakkauden arvoinen. Ei sinun tarvitse olla häpeissäsi. Hän haluaa palauttaa sinun arvosi, korjata sinun minäkuvasi. Hän haluaa sinun tietävän, että sinä olet hänen oma lapsensa, kaunis ja ihastuttava, vieläpä siunattu ja onnellinen, eräänä päivänä hyvin onnellinen.

Hän haluaa antaa anteeksi sinun syntisi ja luoda sinut uudeksi. Hän haluaa antaa sinulle tulevaisuuden ja toivon. Hän lahjoittaa sinulle uuden arvon, hän korottaa sinut kuninkaalliseen asemaan. Hän pukee sinut uusilla vaatteilla ja kaunistaa sinut koruillaan. Et sinä jää yksin etkä sinä enää tunne itseäsi hylätyksi. Sinä saat iloita kaikesta, mitä Herra tekee. Sinä saat loistaa ilosta. Sinä et enää muista niitä synkkiä päiviäsi, kun tunsit itsesi arvottomaksi. Sinä katsot jälleen toivorikkaasti eteenpäin ja sinun sydämesi on täynnä iloa.

Herralla on varattuna sinulle vain hyviä asioita, pelkkiä siunauksia. Ota ne vastaan. Tule hänen tykönsä, riennä hänen syliinsä. Sinä saat kokea hänen hyvyytensä ja kuulla hänen kutsunsa. Herra lähettää palvelijansa puhumaan sinulle ja sinä tiedät ”nyt Herra puhui!” Sinä kyselet: ”Hän puhui minulle suoraan sydämeen – voiko se olla totta?”

Kyllä se on totta. Jeesus on hänen nimensä. Hänen sylinsä on auki sinua varten.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Kyllä se on totta

Kirjoittanut : 20.05.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.