RSS

Uskon lujuus vahvistuu taisteluissa

05 Hei

Mutta minä uskon näkeväni Herran* hyvyyden elävien maassa. Ps.27:13.

Joskus elämme vaikeita aikoja, jolloin vihollinen hyökkää, erilaiset koettelemukset tulevat niin runsaina, että joudumme ahdinkoon. Silloin voimme tehdä samoin kuin Daavid, kun hän oli keskellä vihollisia. Hän rohkaisi itseään turvautumalla Jumalaan, kuten myös psalmi 27 osoittaa. Daavid rukoili Herraa. Hän puhui uskoaan ääneen ja näki pääsevänsä voitolle, vaikkakin voitto antoi vielä odottaa itseään.

Meidänkin tulee tehdä Daavidin tavoin ja laittaa kaikki uskomme ja toivomme liikkeelle, kun meitä uhataan, kun olemme ahdingossa, kun sairaudet yrittävät nujertaa meitä, kun vihollinen riehuu. Meidän turvamme on Jumala. Häneltä saamme avun. Uskon koetuksissa meidän kestävyytemme vahvistuu ja niiden keskellä meistä tulee sisukkaita Jumalan palvelijoita ja uskollisia Kristuksen seuraajia. Sellaista luonnetta ja uskon lujuutta ei voi saavuttaa ilman taisteluita. Lopulta voimme käyttää omaa uskon rohkeuttamme myös muiden vahvistamiseen ja sanoa:

Odota Herraa*. Ole luja, ja olkoon sydämesi rohkea. Odota Herraa*. Ps.27:14.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Uskon lujuus vahvistuu taisteluissa

Kirjoittanut : 05.07.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.