RSS

Vanhurskas elää uskosta

27 Hei

Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, kantaa paljon hedelmää, sillä ilman minua te ette voi tehdä mitään. Joh.15:5.

Kun tunnemme itsemme avuttomiksi, mikä neuvoksi? Jos emme kykene johonkin, jos emme pysty, jos jokin on meille mahdotonta, silloin on turvallisinta kääntyä hänen puoleensa, joka on luonut galaksit, muovannut aurinkokunnan, antanut meille tämän planeetan asuttavaksi ja tehnyt meidät savesta ja puhaltanut meihin elämän hengen. On turvallisinta tunnustaa hänelle, että olemme avuttomia ilman häntä. On viisainta myöntää, että olemme hänestä täysin riippuvaisia.

Jos teemme niin, se tarkoittaa myös, että kuuntelemme Jumalan sanaa, otamme sen todesta ja teemme sen mukaan. Pysymme rukouksen hengessä aina yhteydessä taivaan Isään. Osoitamme sanoin ja teoin, että olemme riippuvaisia Jumalasta, palvelemme häntä, elämme Kristusta seuraten.

Joka uskoo, se ei säiky. Jes.28:16. Siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niin kuin on kirjoitettu: ”Vanhurskas elää uskosta.” Room.1:17.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Vanhurskas elää uskosta

Kirjoittanut : 27.07.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.