RSS

Jeesus ei jätä sinua umpikujaan

17 Elo

Sielunvihollinen on ajamassa sinua umpikujasta toiseen, mutta Jeesus on tullut pelastamaan sinut niistä. Jos sinulla menee taloudellisesti huonosti, Raamattu neuvoo: Älkää eläkö rahaa ahnehtien. Tyytykää siihen, mitä teillä on, sillä hän on itse sanonut: ”En minä sinua hylkää enkä sinua jätä.” Hepr.13:5. Jos sinulla on huonot välit sukulaisiin, anna Jeesuksen määritellä sukulaiset uudelleen: Mutta hän vastasi heille: ”Minun äitini ja veljeni ovat nämä, jotka kuulevat Jumalan sanan ja tekevät sen mukaan.” Luuk.8:21. Jos sinun maineesi pilataan, Jeesus sanoo sinulle (kuten eräälle veljelle): ”Minä luovuin maineestani”. Jos Jeesus pärjäsi ilman tahratonta mainetta, sinäkin pärjäät. Jos sinun henkeäsi uhataan, Jeesus sanoo: Mutta teille, ystävilleni, minä sanon: älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta eivät sen jälkeen voi tehdä mitään enempää… Luuk.12:4. Jos syöpä tai muu vakava sairaus uhkaa sinua, Raamattu vakuuttaa sinulle: minä olen Herra*, sinun parantajasi. 2.Moos.15:26.

Kristuksen seuraaja ei joudu koskaan umpikujaan. Jos Jeesus sanoo sinulle ”seuraa minua”, se on silloin mahdollista. Hän ei vaadi sinulta mahdottomia. Jos siitä, että tottelet Herraa, seuraa vainoa ja kaikenlaista vihamielisyyttä ihmisten taholta, Jeesus sanoo: Opetuslapselle riittää, että hänelle käy niinkuin hänen opettajalleen… Matt.10:25.

Kristuksen kärsimykset voivat runsaina tulla osaksemme, mutta samoin tulevat siunaukset (2.Kor.1:5). Me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja ovat kutsutut hänen suunnitelmansa mukaan. Room.8:28.

”Älä pelkää, sinä rakastettu mies, rauha sinulle! Vahvistu! Vahvistu!” Dan.10:19.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Jeesus ei jätä sinua umpikujaan

Kirjoittanut : 17.08.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.