RSS

Autuaita ovat murheelliset

17 syys

Älkää enää puhuko niin ylpeästi, älköön suustanne lähtekö julkeita sanoja, sillä Herra* on kaikkitietävä Jumala, hänen edessään punnitaan teot. Sankarien jouset on särjetty, kompastuneet vyöttäytyvät voimalla. 1.Sam.2:3-4.

Tämä sanan paikka on Hannan kiitosvirrestä, jonka hän lauloi Herralle sen jälkeen, kun oli saanut rukoilemansa pojan, Samuelin. Hannaa oli kiusattu lapsettomuuden tähden ja nyt hän sai Jumalan vastauksen ja täyden lohdutuksen.

Sinäkin saat uskoa, että Herra kuulee sinun rukouksesi, hän näkee sinun sydämesi kivun. Hän voi tässä kivussa ja kärsimyksessä tehdä sinut hedelmälliseksi. Odota Herraa. Älä välitä ihmisistä, jotka ymmärtävät sinua väärin. Muista tämä sana:

Kuulkaa minua, te, jotka tunnette vanhurskauden, kansa, jonka sydämessä on minun lakini: älkää pelätkö ihmisten pilkkaa, älkää säikkykö heidän herjauksiaan. Sillä koi syö heidät kuin vaatteen, toukka syö heidät kuin villan, mutta minun vanhurskauteni pysyy ikuisesti, minun pelastukseni polvesta polveen. Jes.51:7-8.

Ihmisten julkeista puheista ja röyhkeistä sanoista ei kannata välittää. Käännä katseesi Herraan ja ajattele häntä:

…joka niin paljon kesti syntisten vastustusta itseään kohtaan, ettette väsyisi, kun mielenne on masentunut. Hepr.12:3.

Ihmiset voivat lyödä maahan, mutta Jumala voi antaa maassa makaavalle uuden voiman – sinullekin. Nouse siis ja loista Herran kirkkautta, sillä kirkkauden ja Jumalan henki on ylläsi.

Jos teitä pilkataan Kristuksen nimen tähden, olette autuaita, sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää päällänne. 1.Piet.4:14.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Autuaita ovat murheelliset

Kirjoittanut : 17.09.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.