RSS

Herra tukee omiaan

19 syys

Katso, lapseni, minä seuraan sinun vaellustasi ja elämääsi. Minä kuljen sinun rinnallasi. Minä autan sinua, kun sinulla on vaikeaa. Minä nostan sinut pystyyn, jos sinä kaadut. Minä en väisty sinun viereltäsi, vaan pysyn lähelläsi. Jo kauan sitten sinä pakenit minun turviini ja minä olen ollut sinun Vapahtajasi siitä päivästä alkaen enkä ole jättänyt sinua oman onnesi nojaan yhtenäkään päivänä.

Sinun tiesi on ollut vaikea. Sinua on vainottu ja lyöty. Mutta samalla minä olen saanut sinusta todistajan heitä vastaan. Minä haluan tuomita kaikki Potifarin vaimot, kaikki väärät ilmiantajat, kaikki Isebelit, jokaisen varkaan ja valehtelijan. Minä haluan tuomiolle nekin, jotka sanovat olevansa kristittyjä, mutta puhuvat petollisesti pahaa toisista selän takana, parjaavat ja panettelevat levittäen tuulesta temmattuja tietoja. Heidän pahoilla puheillaan ei ole mitään määrää ja heidän juonittelunsa kaatavat minun hurskaita palvelijoitani maahan. He saattavat epätoivon partaalle niitä, joita minä en ole tahtonut satuttaa. Minä haluan heille oikeudenmukaisen tuomion ja tarvitsen siihen sinun apuasi.

Minä lähetän Pyhän Henkeni sinua tukemaan. Hän lohduttaa, rohkaisee ja neuvoo tietä. Hän kuljettaa sinut ensin myrskyn silmään, sitten sieltä ulos. Hän johtaa sinut kipujen keskelle, kokemaan heidän pilkkapuheitaan, mutta hän johdattaa sinut myös avaralle paikalle, parantumaan ja virvoittumaan.

Hän on varannut sinulle balsamia haavoihin. Hän on varannut sinulle leipää nälkääsi, virvoittavaa vettä janoosi, hän on varannut sinulle rakkautta ihmisten vihan vastapainoksi.

Minä olen uskollinen. Minä en sinua hylkää enkä jätä. Minä maksan palkan jokaiselle, niin pahoille kuin hyville. Minä hyvitän sinulle kaiken. Minä en sinulta armoani ota pois. Minä nostan, kannan ja pelastan.

Sen tähden myös ne, jotka kärsivät Jumalan tahdon mukaan, uskokoot hyvää tehdessään sielunsa uskollisen Luojan haltuun. 1.Piet.4:19.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Herra tukee omiaan

Kirjoittanut : 19.09.2019 Kategoria/t: Profetia

 

Kommentointi on suljettu.