RSS

Levottomuudesta rauhaan

30 syys

Tuntuuko sinusta, että ei Jumala rakasta sinua niin paljon, että voisi antaa sinulle kaiken anteeksi ja viedä taivaan kotiin? Onko pelastuksen ilo kadonnut elämästäsi? Onko syyttäjä astunut elämääsi ja kiusaako hän sinua, että sinä menet helvettiin?

…voimme hänen edessään rauhoittaa sydämemme, jos se syyttää meitä, koska Jumala on suurempi kuin meidän sydämemme ja tietää kaiken. 1.Joh.3:19-20.

Syyttäjä ei yleensä vaivaudu niiden vuoksi, jotka oikeasti ovat menossa helvettiin. Jos hän niitä vaivaisi, silloinhan he pakenisivat Jeesuksen veren suojiin ja tulisivat uskoon. Sitä riskiä ei sielunvihollinen ota. Mutta se kadehtii uskovan iloa ja haluaa horjuttaa tämän uskoa ja luottamusta Jumalaan. Se haluaa ottaa sinulta pois pelastusvarmuuden. Se tietää, että jos hän tässä onnistuu, sinun rakkautesi Jeesukseen voi kylmetä ja sinä voit oikeasti luisua pois Kristuksen luota.

Uskosta vanhurskautettuina meillä on siis rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta. Hänen kauttaan me olemme päässeet uskossa tähän armoon, jossa nyt olemme, ja meidän kerskumisemme aihe on Jumalan kirkkauden toivo. Eikä ainoastaan se, vaan me kerskumme myös ahdistuksissa, tietäen, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä, kärsivällisyys koetuksen kestämistä ja koetuksen kestäminen toivoa. Mutta toivo ei tuota pettymystä, sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu. Room.5:1-5.

Olen itse joutunut taisteluihin näissä asioissa ja tiedän muitakin, joilla on ollut epäilyksiä. Meillä on kokemuksen antama varmuus, että voimme tulla läpi epäuskon tulesta puhdistuneina, täynnä ihmetystä siitä, miten vankka on se pelastuksen kallio, jonka päällä me seisomme. Niinpä Pyhä Henki tahtoo koskettaa sinua syvältä ja painaa sydämeesi syvän rauhan ja levollisen luottamuksen Kristukseen ja hänen pelastavaan armoonsa. Anna hänen kantaa sinut kirkkauden maahan, ylistä vain häntä ja lepää hänen sylissään. Hän antaa sinulle rauhansa tänään ja lohduttaa sinua, tyynnyttelee kuin äiti säikkyvää lastaan.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Levottomuudesta rauhaan

Kirjoittanut : 30.09.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.