RSS

Apu tulee Herralta

04 Lok

Jos olet surun murtama läheisesi sairauden vuoksi tai iäisyyteen siirtymisen vuoksi: sinä saat voiman kestää tämän kaiken ja käydä surun ja luopumisen läpi ja sinä saat Jumalalta uudet siivet nousta aivan uuteen valoon pilvien yläpuolelle…

Jos olet yksinäisyyden tuskassa: Sinä olet ollut hylätty, niin vihattu, ettei kukaan kulkenut kauttasi, mutta minä teen sinut ikuiseksi ylpeyden aiheeksi, iloksi polvesta polveen. Jes.60:15.

Jos psyykkinen sairaus rasittaa olemustasi: sinä saat parantua taivaallisessa hoidossa, Jumalan armollisten siipien suojassa ja sinä nouset jaloillesi, sinä saat uuden voiman ja sinä saat tuoreen ilon ja uudenlaisen elämänhalun ja sinua kannetaan ikuisin käsivarsin… Et sinä jää sairautesi vangiksi, sinut vapautetaan siitä. Sinä saat toipua ja parantua ja elää normaalia elämää, sinä saat perustaa perheen ja sinulle siunataan jälkeläisiä… Sinun tulevaisuutesi on hyvä ja valoisa, sinä et kuihdu, vaan kukoistat…

Sinulle, joka suret läheisesi uskon kylmentymistä: Herra sanoo: minä olen kuullut sinun rukouksesi ja itkusi. Minä nostan, kannan ja pelastan. Minä teen työtä sinun läheisesi sydämessä ja hän virvoittuu. Hänen mielensä muuttuu. Hän tosin kulkee nyt harhateitä, mutta hän palaa vielä totuuden tielle ja oikeuden polulle… Minä sen teen… minä en hylkää rukousten lapsia enkä anna sinunkaan rakkaasi eksyä pimeään…

Sinulle, joka pelkäät puolisosi uskottomuutta: Katso, minä valvon hänen polkujansa enkä anna hänen sortua. Minä teen työtä hänen sydämessään ja valvon, että hän on sinulle uskollinen. Minä tuon hänet takaisin sinun syliisi. Hän ei voi sinua pettää, jos sinä palvelet ja rakastat häntä niin kuin minä neuvon. Pysy siis minua lähellä, minun rukousalttarillani ja pyydä neuvoa minulta joka päivä…

Älä pelkää ihmisiä, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut, sanoo Herra*. Jer.1:8.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Apu tulee Herralta

Kirjoittanut : 04.10.2019 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.