RSS

Pettämätön turva

01 Mar

Kuulutko niihin, jotka ovat joutuneet kokemaan omaisuutensa ryöstön? Tai oletko muuten vaan, olosuhteiden pakosta, joutunut tulemaan toimeen vähillä varoilla?

Sinä olet itse pyrkinyt siihen, että omaisuus ja varallisuus eivät tulisi elämässäsi keskeisiksi asioiksi. Olet ollut tyytyväinen, kun olet saanut kaiken, mitä elämään tarvitaan. Tämä on siunattu tila, sillä raamattu sanoo:

Jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa on suuri voitto. 1.Tim.6:6.

Sinä olet aina saanut iloa antamisesta. Olet pyrkinyt antamaan kymmenykset ja olet antanut joskus suurempiakin uhreja. Olet itse tyytynyt elämään vaatimatonta elämää, olet käyttänyt omia varojasi säästäväisesti ja pidättyvästi. Olet kysellyt, miksi Herra ei ole siunannut antamistasi enemmän? Miksi joudut aina vaan elämään pienessä puutteessa, tulemaan toimeen vähillä varoilla? – Kuule nyt, Herran palvelijat ovat kautta aikojen kipuilleet näitä asioita:

..minä kadehdin ylvästelijöitä, kun näin jumalattomien menestyvän. He ovat vapaita vaivoista kuolemaansa asti, heidän ruumiinsa on terve. Eivät he ole osallisia kuolevaisten raadannasta, eikä heitä vaivata niin kuin muita ihmisiä. Ps.73:3-5.

Herran sana kuuluu sinulle tänään näin: Minun Jumalani on täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa olevan rikkautensa mukaan Kristuksessa Jeesuksessa. Fil.4:19.

Mitä enemmän tarvitaan kuin ”kaikki teidän tarpeenne”? Siihen ei voi lisätä mitään, siitä ei puutu mitään. Sinä voit sanoa: Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Ps.23:1. Ketä muuta minulla olisi taivaassa! Ja kun sinä olet kanssani, en kaipaa mitään maan päältä. Ps.73:25. Ja Jumala lupaa: En minä sinua hylkää enkä sinua jätä. Hepr.13:5. Ja vielä:

Mutta minun onneni on olla lähellä Jumalaa, minä panen turvani Herraan Jumalaan*, kertoakseni kaikista sinun töistäsi. Ps.73:28.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Pettämätön turva

Kirjoittanut : 01.11.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.