RSS

Sinun lähtösi ja tulosi

07 Jou

Tänä päivänä ihmiset matkustelevat paljon. Kansainvälisen terrorismin uhka ei ole juuri vähentänyt lentomatkustusta. Mutta pelko voi iskeä kehen tahansa, kun on suunnittelemassa matkaa ulkomaille.

Miten suojautua terrorismilta? Mistä löydän sen turvallisuuden tunteen, että Herra on kanssani eikä minun tarvitse pelätä?

Tässä me jokainen olemme samalla viivalla. Elämme armon varassa ja meidän täytyy uskaltaa heittäytyä uskossa armon varaan ja luottaa Herraan, joka on luvannut suojella meitä:

Sinä et pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka kulkee pimeässä, et tautia, joka tekee tuhojaan keskellä päivää. Kaatukoon tuhat sivultasi, kymmenentuhatta oikealta puoleltasi, mutta sinuun ei satu. Ps.91:5-7.

On hyvä, jos voimme valmistella kaikkia matkojamme rukoillen. Ei ole hyvä rynnätä ja tehdä hätiköityjä päätöksiä, sillä Ilman taitoa ei intokaan ole hyväksi, ja kiirehtivän jalka astuu harhaan. Sananl.19:2. Kannattaa varata aikaa riittävästi ja edetä aina johdatusta etsien, sillä:

…minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen. Jer.31:9.

Ja sitten, jos matkamme valmistelu sujuu niin, että meillä on aina sydämen rauha sisimmässämme, voimme olla varmoja, että Herra on siunannut suunnitelmamme. Voimme jättää kaiken murehtimisen ja huolissaan olemisen ja kuunnella Herran ääntä, kun hän puhuu:

Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa. Fil.4:6-7.

Mitä Herra armossaan haluaa sanoa niille, jotka etsivät johdatusta ja Jumalan tahtoa kaikissa asioissa – myös matkojen tekemisessä? Hän haluaa sanoa näin:

Siunattu olet lähtiessäsi ja siunattu tullessasi. 5.Moos.28:6.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun lähtösi ja tulosi

Kirjoittanut : 07.12.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.