RSS

Ryhdy työhön

13 Jou

Haluan rohkaista sinua, jos sinulle ei ole annettu sitä palvelustehtävää, jonka koet saaneesi sydämellesi. Et tarvitse ihmisten lupaa, jos Herra on sinulle jostakin työstä puhunut. Jos joku ihminen sinua estää, kulje hänen ohitsensa, ethän ole saanut kutsuasi ihmisiltä. Olkoon vaikka seurakuntasi johtaja, et sinä hänelle ole vastuussa, vaan Kristukselle.

Voit osoittaa kasvaneesi aikuiseksi, kun kuljet omaa tietäsi, ryhdyt hengelliseen työhösi oma-aloitteisesti, kun aloitat ja lopetat työn ilman ihmisten lupaa. Siinähän sinä osoitat kypsyytesi, kun et taivu luovuttamaan minkään vastarinnan takia.

Pyhä Henki neuvoo kyllä sinua, miten työtä tehdään, jos kerran hän on siihen kehottanut. Tänä päivänä seurakuntien tila on yleisesti ottaen niin penseä, ettet paljon hyödy seurakuntien tai kristillisten järjestöjen tuesta. Voit enemmän hyötyä niiden vastarinnasta.

Älkää luottako valhepuheeseen: ’Tämä on Herran* temppeli, Herran* temppeli, Herran* temppeli!’ Jer.7:4.

Sama mantra on nykyisin yleisesti käytössä, sanamuoto vain vaihtelee. Nosta katseesi ylemmäksi, katso Häneen, joka antoi henkensä sinun edestäsi – hän antaa sinulle kaiken muunkin, mitä tarvitset. Hän on kutsujasi, hän on työnantajasi ja hän sanoo sinulle tänään näin:

Minä tiedän sinun tekosi. Olen avannut eteesi oven, jota kukaan ei voi sulkea. Voimasi on kyllä vähäinen, mutta sinä olet noudattanut minun sanaani etkä ole kieltänyt nimeäni. Ilm.3:8.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Ryhdy työhön

Kirjoittanut : 13.12.2019 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.