RSS

Tien aukaisija

20 Jou

Hänellä oli Jumalan muoto, mutta hän ei katsonut saaliikseen olla Jumalan kaltainen vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon. Hän tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olemukseltaan sellaiseksi kuin ihminen. Hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, aina ristinkuolemaan asti. Fil.2:6-8.

Niinpä sinäkin, joka tänä päivänä kipuilet Jumalan edessä, saat seurata Herraa, joka syntyi tähän kylmään maailmaan joulun lapseksi. Saat kokea, mitä on tyhjentyä, alentaa itsensä, olla pieni ja avuton.

Sinä olet hämmentynyt, koska koit saaneesi tehtävän Jumalalta, mutta et pysty sitä viemään eteenpäin. Ihmiset torjuvat jokaisen yrityksen. Seurakunta ei halua sinua tukea. Seurakunta jopa vastustaa sinun hankettasi. Olet neuvoton.

Mietit, onko sinun luovuttava tavoitteestasi, heitettävä asia sikseen, nöyrryttävä näkemään, että olet haihattelija. Kuulet jo korvissasi heidän säälittelynsä – vastustajien ivaavat kommentit.

Ei Jumala ole ihminen, että hän valehtelisi, eikä ihmislapsi, että hän katuisi. Sanoisiko hän jotakin, eikä sitä tekisi? Puhuisiko hän jotakin, eikä sitä toteuttaisi? 4.Moos.23:19.

Voit luottaa Herraan. Jos ihmiset sulkevat sydämensä ja seurakunta ovensa, Jumala vie hankettasi eteenpäin. Sana lupaa: Heitä työsi Herran* haltuun, niin sinun hankkeesi menestyvät. Sananl.16:3. Jätä siis kutsumuksesi Jumalan alttarille, vie pyyntösi aina Herran eteen ja hän pitää sinusta huolen. Hän riisuu, mutta hän myös pukee. Hän sulkee ihmisten ovet ja avaa taivaan portit. Hän tekee mahdottomasta mahdollisen. Näin sanoo Pyhä ja Tosi, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja hän, joka sulkee, eikä kukaan avaa: ”Minä tiedän sinun tekosi. Olen avannut eteesi oven, jota kukaan ei voi sulkea. Voimasi on kyllä vähäinen, mutta sinä olet noudattanut minun sanaani etkä ole kieltänyt nimeäni.” Ilm.3:7-8.

Sinun vastustajasi joutuvat häpeään, sillä: Tien aukaisija käy heidän edellään. He raivaavat tiensä, kulkevat portille ja menevät siitä ulos. Heidän kuninkaansa kulkee heidän edellään, ja Herra* on heidän johtajanaan. Miika 2:13.

Sinun tulee olla kärsivällinen ja odottaa, kunnes Jumalan lupaukset toteutuvat, kunnes Pyhä Henki voitelee sinut, kunnes ovat aukeavat. Kunnes on oikea aika ja Jumalan määräämä hetki, kunnes hän lähettää. Siihen asti – seuraa Herraa, opi hänen luonteestaan, kasva uskossasi vahvaksi, tule Jumalan hulluksi, elä hänen kunniakseen.

Hänen nimensä on Uskollinen ja Totuudellinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaasti. Ilm.19:11.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Tien aukaisija

Kirjoittanut : 20.12.2019 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.