RSS

Keidas odottaa

21 Jou

Älä ole, ystäväni, allapäin. Sinulla on erämaataivalta vielä, mutta keidas odottaa. Ole luja ja mene rohkeasti eteenpäin.

Sinä olet väsynyt. Sinua uuvuttaa matkan pituus, kaikki matkan rasitukset, ihmisten vastustus, pimeyden voimien hyökkäykset. Sinua uuvuttaa pitkä odotus ja pettymys siitä, että Jumalan lupaukset näyttävät viipyvän.

Mutta ei sinun tarvitse lannistua. Minä teen sinussa työtä ja sinusta tulee luja, kestävä, puhdas ja jalo astia ja siinä astiassa minä kannan ruokaa palvelijoilleni. Sinä saat täyttää ne teot, jotka olen sinulle valmistanut. Minä annan sanani sinun suuhusi ja sinä saat juottaa janoisia.

Älä siis ole allapäin ja masentunut, odota Herraa. Minä tulen ja nostan ja avaan ovia ja minä annan sinun olla hedelmällinen. Ole uskollinen ja pane aina toivosi Herraan. Minä en sinua hylkää enkä jätä. Näin sanoo Herra, sinun Lunastajasi.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Keidas odottaa

Kirjoittanut : 21.12.2019 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.