RSS

Tyhjän sylin suru

07 Tam

Lapseni, sinä suret raskaasti sitä, että kaivattuja lapsia/lapsenlapsia ei ole kuulunut. Sinun sydämesi pöydällä lojuu kuolleita vauvoja, joita sinä et ole suostunut hautaamaan. Nuo muumioituneet vauvat ovat sinun unelmiesi jäänteitä. Sinä kannat sielussasi traumaa, parantumatonta surua, kun sinun rukouksiasi ei ole kuultu.

Sitten Abraham rukoili Jumalaa, ja Jumala paransi Abimelekin, hänen vaimonsa ja hänen orjattarensa, ja he saivat lapsia. 1.Moos.20:17.

Me kohotamme kätemme Herran puoleen, me rukoilemme Jeesuksen nimessä, että lapsettomuuden kirous väistyy sinun perheestäsi ja Jumala sallii sinun jälkeläistesi lisääntyvän. Me siunaamme sinua niin kuin Aabraham siunasi Abimelekia Herran nimeen. Me tiedämme, että Jumala on voimallinen kääntämään tämän tilanteen voitoksi. Me julistamme elämän voittoa kuolemasta, me pyydämme siunausta kirouksen tilalle. Me julistamme, että hedelmättömyys on voitettu ja hedelmällisyys tullut tilalle. Me kutsumme uuden elämän alkuja sinun perheeseesi – Jeesuksen voimallisessa nimessä!

Me hautaamme nuo toteutumattomat toiveet ja päästämme sinut siitä surusta ja traumasta, joka on tullut sielullesi taakaksi. Me vapautamme sinut menneisyyden pettymyksistä ja katkeruudesta, joka uhkaa myrkyttää sinun sielusi. Me siunaamme sinua Jeesuksen nimessä! Vallatkoon sinut ilo ja onni, antakoon Herra sinulle, mitä sydämesi unelmoi. Hän antakoon suuressa rakkaudessaan ja armossaan sinun tulla äidiksi/isäksi (isoäidiksi/isoisäksi). Hän siunatkoon sen pienokaisen elämän, joka syntyy. Aamen.

Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. Mark.10:16.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Tyhjän sylin suru

Kirjoittanut : 07.01.2020 Kategoria/t: Profetia

 

Kommentointi on suljettu.