RSS

Palkintona voitonseppele

13 Huh

Sinä olet kärsinyt vääryyttä ja kokenut, että kukaan ei kuuntele. Mutta on yksi, joka kuuntelee: Jumalan Poika, jota vastaan tehtiin oikeusmurha – hän on kärsinyt pahimman mahdollisen oikeusmurhan. Hän tietää tuskasi, hän näkee malttamattomuutesi, hän pitää huolen, että sinä saat oikeutta. Hän on määrännyt ajan, jolloin sinun asiasi otetaan esiin. Hänen aikataulussaan on päivä, jolloin hänen äänensä jyrähtää. Hänen sanansa puhuvat tuona päivänä oikeutta ja vanhurskautta ja sinut vapautetaan kaikista syytteistä.

Herra* on laupias ja vanhurskas, meidän Jumalamme on armollinen. Ps.116:5.

Pane siis yhä toivosi häneen. Älä lannistu, älä hätäänny. Ole kärsivällinen ja luota Herraan. Hän ajaa sinun asiasi väärintekijöitä vastaan ja sinä saat avun. Hän lähettää enkelinsä auttamaan, kun sinun vainoojasi piirittävät sinua. Hän antaa suun ja viisauden vastata syytöksiin. Kaikki syytöksiin ei tarvitse edes vastata, niin kaukana totuudesta ne ovat.

Älkää siis heittäkö pois rohkeuttanne, jonka palkka on suuri, sillä te tarvitsette kestävyyttä, että täyttäisitte Jumalan tahdon ja saisitte sen, mikä on luvattu. Hepr.10:35-36.

Herra on päättänyt siunata sinua ja antaa sinulle suuremman voitelun kuin useimmille niistä, jotka väheksyvät sinua. Sinun voitelusi maksaa enemmän, vaatii suuremman hinnan. Sinun vanhaa luontoasi kuritetaan, sinun ylpeytesi nujerretaan ja sinun tulee särkyä, jotta minun kirkkauteni loistaisi sinusta ja säteilyni levittäisi valoaan. Tiedäthän, että minun armoni annetaan heikolle, särkyneelle, kaikesta kunnianhimosta luopuneelle, ihmisen lapselle, joka ei ole mitään. Mutta minä huolehdin, että sinä selviydyt voittajana ja saat voittajan palkinnon.

Autuas se mies, joka kestää koetuksen. Kun hänet on koeteltu, hän on saava elämän kruunun. Herra on sen luvannut niille, jotka häntä rakastavat. Jaak.1:12. Vielä hän sanoo: Älä pelkää, sinä rakastettu mies, rauha sinulle! Vahvistu! Vahvistu! Dan.10:19.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Palkintona voitonseppele

Kirjoittanut : 13.04.2020 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.