RSS

Voimaa hyviin tekoihin

04 Kes

Katso, lapseni, minä seuraan sinua katseellani, varjelen sinua ja lähetän enkelini kulkemaan kanssasi. Sinun ei tarvitse pelätä, mutta sinun on pysyteltävä lähellä minua ja kuunneltava ohjeita.

Jokainen, joka tekee väärän teon, on vaarassa tehdä seuraavan kiusauksen tullessa vielä pahemmin. Myös jokainen, joka tekee oikean teon, on seuraavan käänteen tullessa kyllin vahva tekemään vielä paremmin. Vääryyden vaikutus on kasvavaa laatua, samoin hyvien tekojen vaikutus. Molemmat ovat taipuvaisia lisääntymään ja kasvamaan.

Keskity siis hyviin tekoihin. Ole laupias lähimmäisiäsi kohtaan ja kohtele ihmisiä hyvin. Kuuntele, mitä sanottavaa minulla on, ja tee minun tekojani. Ole armahtavainen ja lempeä. Älä sorru tuomitsemaan, olemaan tiukkapipo. Älä kohtele ketään kylmäkiskoisesti, varsinkaan jos hän ei ole tehnyt sinulle mitään pahaa. Kasva uskossa ja vahvistu kaikessa hyvässä työssä ja puheessa.

Suhtaudu lempeästi kaikkiin, niin minä siunaan sinua ja sinä saat tulla vahvaksi uskossa ja kestäväksi hyvissä teoissa. Anna omastasi Jumalan valtakunnan työhön, kohteisiin jotka minä sinulle osoitan. Älä tuhlaa rahojasi uskonnollisiin hankkeisiin, jotka ovat ihmisen ylpeyden muistomerkkejä.

Älä uskottele olevasi viisas ilman minun antamaani tukea. Sinun viisautesi olkoon Pyhän Hengen viisautta, joka sinussa asuu. Minä annan ymmärrystä, minä suon arvostelukykyä, kun pysyt minun alttarillani. Minä yksin teen ihmisestä myötätuntoisen ja rakkautta huokuvan olennon. Sinun on syytä tiedostaa, että omassa olemuksessasi olet kylmä ja välinpitämätön ihminen, joka kuljet avuntarvitsijan ohi. Voit kuitenkin kasvaa ja olla enemmän minun kaltaiseni, kun vietät aikaa minun kanssani etkä nojaudu omaan ymmärrykseesi.

Älä sorru lainalaiseen uskoon. Älä kuvittele voivasi tulla hyväksi ja hurskaaksi ihmiseksi noudattamalla lakia. On hyvä, jos voit noudattaa lakia, mutta olen tarkoittanut, että sinusta tulee vanhurskas ihminen uskon kautta. Uskon kautta saavutat sen, mitä lain kautta oli mahdotonta saavuttaa, kun sinä turvaat minuun ja minun sovintooni. Älä siis kuuntele noita, jotka tuovat lihallisen ylpeytensä esiin kerskaamalla lain noudattamisesta. Kuuntele palvelijaani Paavalia, joka kehottaa:

Itse Herramme Jeesus Kristus ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossaan antanut meille ikuisen lohdutuksen ja hyvän toivon, lohduttakoot sydämiänne ja vahvistakoot teitä kaikissa hyvissä teoissa ja puheissa. 2.Tess.2:16-17.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Voimaa hyviin tekoihin

Kirjoittanut : 04.06.2020 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.