RSS

Vielä on armon päivä

12 Kes

Se, mitä Jumalasta voidaan tietää, on kuitenkin ilmeistä heidän keskuudessaan. Onhan Jumala ilmoittanut sen heille, sillä hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja ymmärrettävissä hänen teoissaan. Room.1:19-20.

Kun kävelen aurinkoisena kevätpäivänä kauniin luonnon keskellä, linnunlaulua kuunnellen, hengittäen tuoksuvaa ilmaa, tuntien kevyen kesätuulen kasvoillani, saan tuntumaa siihen, millainen Jumala on. Hän on ympäröinyt minut luomistöillään, hänen kevyt, hellä, hyväntahtoinen, armoa pursuava olemuksensa on läsnä, hänen aurinkonsa lämmittää.

Uutisissa kerrotaan taas terroriteoista. Ihmisiä kuolee ja loukkaantuu. Tuskaa ja kärsimystä kylvetään, tuhoa ja kuolemaa aiheutetaan tahallisesti. Kaikki tämä sen takia, että Jumala tahtoo vääräuskoisten kuolevan?

Liikkeellä on pikemminkin Jumalan vastustaja, päävihollinen – kansojen eksyttäjä. Hänen valheensa ovat juurtuneet ihmisten sydämiin, hänen totuuden vastainen oppinsa on levinnyt kuin syöpä. Voi vain ihmetellä, miten valtava on valheen voima.

Siksi Jumala lähettää heille voimakkaan eksytyksen, niin että he uskovat valheeseen, jotta kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat mieltyneet vääryyteen. 2.Tess.2.11-12.

Nyt on siis vielä armon päivä ja voimme torjua valheen ja valita totuuden. Vielä saamme avoimin mielin katsella kaikkea Luojan käden jälkeä ja olla kiitollisia. Vielä paistaa Jumalan armon aurinko ja vielä on pelastuksen päivä. Voimme vielä opetella tuntemaan Jumalaa ja oppia palvelemaan Herraa. Vielä on mahdollisuus siunauksen perimiseen, vielä on pelastuksen ovi auki, vielä pulppuaa lähde, joka puhdistaa synnistä ja vääryydestä (Sak.13:1).

Ottakaa mukaanne sanoja ja palatkaa Herran* luo. Sanokaa hänelle: ”Anna anteeksi kaikki rikokset, ota meidät armoihisi, niin me uhraamme sinulle huultemme hedelmän”. Hoos.14:3.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Vielä on armon päivä

Kirjoittanut : 12.06.2020 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.