RSS

Lepo ja turvallisuus ikuisesti

07 Elo

Sinä kätket heidät kasvojesi suojaan ihmisten juonittelulta, sinä kätket heidät turvapaikkaan kielten riidalta. Ps.31:21.

Kerran kaikkien syyttäjien puheet vaiennetaan ja heidät itsensä kohtaa tilinteon päivä. Täällä ajallisen elämän keskellä he ratkaisevat syntiongelmansa sillä, että tunnustavat toisten syntejä, eivät omiaan. Heistä on tullut veljiensä syyttäjiä. He ovat loputtoman kriittisiä, julmia ja armottomia arvostelijoita, jotka löytävät vikaa kaikesta. Myös Jeesuksen elämästä he löysivät vikaa. Heidän mielestään Jeesus oli niin kamala ihminen, että hänet piti tappaa. Saman kuolemantuomion he antoivat Paavalille ja muille apostoleille. Olet siis hyvässä seurassa.

Kerran, kun sinä lasket matkasauvasi Vapahtajasi jalkain juureen, sinä saat päästä lopullisesti eroon heidän pilkkahuudoistaan. Heidän solvauksensa hiljenevät, heidän syyttelynsä vaikenee.

Hän menee rauhaan. Ne, jotka vakaasti vaeltavat, saavat levätä leposijoillaan. Jes.57:2.

Sinä saat ihastella osaasi, virittää riemulaulun, hyppiä ilosta. Silloin sinä sanot: Ihana maa on tullut osakseni, ja kaunis on minun perintöosani. Ps.16:6. ”Ihana on vanhurskaan osa!” Jes.24:16.

Anna siis tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen. Kun sinua vainotaan, sinä voit kätkeä itsesi Vapahtajasi verihaavoihin. Kun sinua ympäröi vihamiesten piiri, sinä olet turvassa hänen armosiipiensä suojassa. Kun he hyökkäävät kimppuusi, heidän aseensa kilpistyvät tulimuuriin, joka sinua ympäröi. Herra suojelee sinua joka puolelta ja hän puolustaa sinua julkisesti.

Hän tuo esiin vanhurskautesi kuin valon ja oikeutesi kuin keskipäivän. Ps.37:6.  Mutta Herra* ei jätä vanhurskasta hänen käsiinsä eikä julista vanhurskasta syylliseksi, kun tämä on tuomittavana. Ps.37:33.

Palvele Herraa ehyellä sydämellä, uskollisesti ja tinkimättä, kuten tähänkin asti. Sinun palkkasi on kerran tuntuva, sinun kruunusi kirkas. Jätä pahat ihmiset omaan arvoonsa, heidän valheensa taaksesi, ja jätä oikeuden toimittaminen hänen käsiinsä, joka on sanonut ”Minun on kosto” (Hepr.10:30).

Mutta sinä, kulje sinä tiesi loppuun saakka! Lepää sitten ja nouse osaasi päivien lopulla. Dan.12:13.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Lepo ja turvallisuus ikuisesti

Kirjoittanut : 07.08.2020 Kategoria/t: Profetia

 

Kommentointi on suljettu.