RSS

Herra siunaa kansaansa

23 Elo

Te, jotka Herraa* pelkäätte, luottakaa Herraan*! Hän on teidän apunne ja kilpenne. Herra* muistaa meitä ja siunaa, hän siunaa Israelin sukua, hän siunaa Aaronin sukua. Herra* siunaa niitä, jotka häntä pelkäävät, niin pieniä kuin suuriakin. Ps.115:11-13.

Herra siunaa omaa kansaansa, Kristuksen ruumista ja seurakuntaa. Hän siunaa heikkoja ja vahvistaa heitä. Hän siunaa alas painettuja ja nostaa heidät pystyyn. Hän siunaa kaikkia sorrettuja ja rohkaisee heitä. Siunatkoon Herra sinuakin!

Herra* lisätköön teitä, teitä ja teidän lapsianne. Te olette Herran* siunaamia, hänen, joka on tehnyt taivaan ja maan. Ps.115:14-15.

Tehköön hän suvut suuriksi, antakoon Herra siunauksensa vanhurskaiden jälkeläisille. Hän johdattakoon ja neuvokoon lapsia ja nuoria oikealle tielle. Hän lähettäköön enkelinsä varjelemaan. Hänen palvelijansa neuvokoon lapsia elävään uskoon, ohjatkoon nuorisoa Jumalan tuntemiseen.

Herran* oikea käsi on kohotettu, Herran* oikea käsi tekee väkeviä tekoja! Ps.118:16.

Hänen kätensä teitä siunatkoon, hänen voimallinen kätensä olkoon aina teidän turvananne. Hänen väkevät enkelinsä kulkekoon teidän kanssanne ja vartioikoon teidän askelianne. Hänen Pyhä Henkensä viipyköön teidän luonanne ja ohjatkoon teitä aina oikeaan. Hän antakoon teille voimaa hyviin tekoihin ja puheisiin.

Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran* nimessä. Me siunaamme teitä Herran* huoneesta. Ps.118:26.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Herra siunaa kansaansa

Kirjoittanut : 23.08.2020 Kategoria/t: Siunaus

 

Kommentointi on suljettu.