RSS

Avunkiven pystytystä

30 Elo

Samuel otti kiven ja pystytti sen Mispan ja Seenin välille. Hän antoi kivelle nimen Eben-Eser, ja sanoi: ”Tähän asti on Herra* meitä auttanut.” 1.Sam.7:12.

Olen kiitollinen Herralle, että hän on antanut voimia kirjoittaa tämän eSiru-sarjan Raamattu kansalle-käännöksen mukaisena. Niinpä nyt on kahden vuoden pituinen ’On kirjoitettu’ -blogi saatu kokoon, yhteensä 730 lyhyttä kirjoitelmaa hengellisen elämän vahvistukseksi. Olen kiitollinen kaikista lukijoista ja siunaan teitä, jotka olette olleet kiinnostuneita.

Vähän tilastoa: kävijämäärän mittaaminen on jäänyt arvion varaan, koska sähköpostien lukemisesta ei voi saada varmaa tietoa. Tilaajalukijoita on kuitenkin ollut viime aikoina 80 hengen luokkaa ja some-tykkääjiä on ollut kaikkiaan vajaat 2000, yhteensä kävijöitä on päivittäin ollut noin 50.

Onhan saavutettu taso jonkin verran matalampi kuin eSirun kohdalla, mutta kuitenkin tyydyttävä – en olisi päässyt siihen ilman Jumalan apua, jota hän on armossaan antanut. Sivustot ovat myös pysyneet pystyssä, kukaan ei ole kaapannut On kirjoitettu -blogia tai Uskon kilven sivustoa. Työtä on voitu tehdä rauhassa. Kaikesta tästä voin olla kiitollinen.

Jatkossa kirjoitan uusia postauksia eSiru-blogiin joka toinen päivä jatkuen näillä näkymin toukokuun loppuun 2021. En enää lupaa monistaa niitä tänne On kirjoitettu -blogiin. Ikä tekee tehtävänsä ja voimat hupenevat. Olen kehitellyt parhaista kirjoistani uusia painoksia ja painattanut ne BoD-palvelun kautta. Niitä voivat siis halukkaat tilata täältä. Ajatus on, että kirjojani olisi saatavilla, vaikka itse en olisi niitä lähettämässä.

Olen julkaissut eSiru-sarjan nyt jo kahteen kertaan, toisen kerran täällä: esiru.blogspot.com. Nyt siis on tarkoitus jatkaa sarjaa jonkin aikaa. Uudet postaukset julkaistaan toki Facebook-sivulla kuten ennenkin, mutta sähköpostitilaukset ovat erikseen kussakin blogissa. Tilaa siis eSiru, jos et ole ennestään tilaaja.

Herra on ollut meidän apumme ja meidän kaikkien turvanamme kuluneina vuosina. Sillä sinä olet turvapaikkani, vahva torni vihollista vastaan. Ps.61:4. Sinä saat olla varma, että Herra on sinunkin kanssasi ja auttaa sinuakin. Hänen uskollisuutensa on varma ja hänen lupauksensa on tänäänkin voimassa:

Herra*, sinun Jumalasi, on keskelläsi, hän on pelastava sankari. Hän iloitsee sinusta suuresti, hän tyynnyttää sinut rakkaudessaan, riemuiten hän sinusta riemuitsee. Sef.3:17.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Avunkiven pystytystä

Kirjoittanut : 30.08.2020 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.