RSS

Herra rakastaa oikeamielisiä

14 Elo

Autuas se, jonka apuna on Jaakobin Jumala, se, joka panee toivonsa Herraan*, Jumalaansa. Ps.146:5.

Onnellinen se, joka on saanut kääntyä, tulla Jeesuksen tykö ja uudestisyntyä elävään uskoon. Onnellinen se, joka saa kasteen sekä vedessä että Hengessä. Onnellinen se, joka saa hyvän alun uskonelämälleen ja alkaa heti kasvaa Herran tuntemisessa. Onnellinen se, joka saa syntyä elävään seurakuntaan ja sen lämpimään syliin.

Niin, autuaita ovat ne, jotka kuulevat Jumalan sanan ja noudattavat sitä. Luuk.11:28.

Autuaita olette te, joilla nyt on nälkä, sillä teidät ravitaan. Autuaita olette te, jotka nyt itkette, sillä te saatte nauraa. Luuk.6:21. Hän hankkii oikeuden sorretuille ja antaa leivän nälkäisille. Ps.146:7. Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen. Matt.5:4.

Kun turvaamme Herraan, saamme kokea, että hän on elävä, hän on läsnä, hän kuulee rukouksia ja kaikin tavoin tukee meitä: Herra* vapauttaa vangitut. Herra* avaa sokeiden silmät ja nostaa pystyyn alaspainetut. Ps.146:7-8.

Kun olemme päässeet jaloillemme, jaksamme taas vaeltaa elämän tietä. Todennäköistä on kuitenkin, että joudumme uudestaan koetuksiin. Mitä pidemmälle pääsemme kasvussamme, sitä enemmän Herra viivyttelee avuksi tulemista. Hän haluaa, että luotamme silloinkin, kun emme saa heti vastausta. Hän haluaa, että opimme tuntemaan hänen uskollisuutensa.

Herra* rakastaa vanhurskaita. Herra* varjelee muukalaisia, tukee orpoja ja leskiä… Ps.146:8-9.

Onnellisia sellaiset vanhurskaat ihmiset, joiden sydän on kultaa ja jotka osaavat toimia niin kuin Jumala tahtoo. Heikot ja vähäiset, sairaat ja vammaiset saavat heiltä tukea.

Onnellisia ne, jotka tuovat puutteensa Herralle ja saavat avun. Onnellisia ne, joiden toivo perustuu Kristuksen kirkkauden evankeliumiin. Onnellisia ne, jotka odottavat Herraa ja panevat toivonsa häneen. He näkevät, kuinka Herra tulee ja pelastaa heidät.

Vahvistakaa heikot kädet, lujittakaa horjuvat polvet. Sanokaa niille, joiden sydän on pelokas: ”Olkaa lujia, älkää pelätkö. Katsokaa, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät.” Jes.35:3-4.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Herra rakastaa oikeamielisiä

Kirjoittanut : 14.08.2022 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.