RSS

Otollinen hetki

01 syys

Blogia eSiru kerrataan Raamattu Kansalle -käännöksen mukaisena. Joka päivä julkaistaan (jHs) yksi artikkeli. Tervetuloa lukemaan. Sarja päättyy suunnitelman mukaan 31.5.2023. Tänään profetoin sinulle:

Minun päiväni ovat sinun kädessäsi. Pelasta minut vihollisteni kädestä ja vainoojistani. Ps.31:16.

Enemmän kuin mitään muuta sinä kaipaat oikeutta. Haluaisit todistaa läheisillesi ja vihamiehillesi, että et tehnyt mitään väärää. Haluaisit vakuuttaa heille, että motiivisi olivat puhtaat ja että olet syytön. Mutta nyt vihollinen karjuu kuin leijona ja syöttää jokaiselle omaa teoriaansa, vääristää sinun tekojesi vaikuttimet, syyttää ja pilkkaa. Hän ei edes tyydy väittämään, että teit väärin, vaan hän haluaa määrätietoisesti mustamaalata sinun persoonasi. Teit väärin, koska olet kelvoton ja paha ihminen.

Väkijoukko huutaa nyt mukana: ”Ristiinnaulitse, ristiinnaulitse!”

Tarvitset hengen voimaa mennäksesi läpi tästä koetuksesta. Tarvitset lujaa päättäväisyyttä seurata Herraa, joka kesti samanlaiset pilkkahuudot, jota lyötiin armotta, joka lopulta kärsi syyttömänä kuolemanrangaistuksen. Sinun tulee tietää, että Jumala on puolellasi, Kristus Jeesus itse on sinun asianajajasi. Et sinä joudu häpeään, sinä saat avun. Sinut vapautetaan syytöksistä, sinut todistetaan syyttömäksi. Sinun syyttäjäsi sen sijaan putoavat kuoppaan, jonka ovat sinua varten kaivaneet.

Jumala on asettanut määräajan, otollisen hetken, kun sinun vapautuksesi päivä koittaa.

Hän tuo esiin vanhurskautesi kuin valon ja oikeutesi kuin keskipäivän. Ps.37:6.

Ole siis kärsivällinen. Kestäväisyydellä sinä voitat omaksesi elämän (Luuk.21:19). Uskosi palkittaan. Ilo valtaa sinut lopulta. Saat nähdä, mikä hyöty ja siunaus kätkeytyi sinun kärsimykseesi.

Silloin saat sen nähdä, ja sinä loistat ilosta. Sydämesi vapisee ja rintasi avartuu, kun meren aarteet tuodaan luoksesi ja kansojen rikkaudet tulevat omiksesi. Jes.60:5.

Israelin kansa saa kokea ulkonaisia siunauksia, sinä saat sisäistä rikkautta, hengellisiä siunauksia, Kristuksen tuntemisen rikkautta. Saat elää pyhien keskellä, saat osaksesi kunnioitusta. Kukaan ei enää väheksy sinua, kukaan ei pilkkaa uskoasi. Kukaan ei häpäise sinua ulkonäkösi tähden tai syntyperäsi takia. Sinua ei enää väärinymmärretä. Kukaan ei heitä lokaa sinun päällesi, saat käydä hohtavan valkeissa vaatteissa.

Katso, tämä tapahtuu, kun on määrähetki ja sinun elämäsi suunta kääntyy.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Otollinen hetki

Kirjoittanut : 01.09.2022 Kategoria/t: Profetia

 

Kommentointi on suljettu.