RSS

Sydän täynnä onnea

14 Huh

…te ette vastanneet, kun minä kutsuin, ettekä kuunnelleet, kun minä puhuin, vaan teitte sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, ja valitsitte sen, mikä ei ole minulle mieleen. Sen tähden, näin sanoo Herra, Herra*: Katso, minun palvelijani syövät, mutta te näette nälkää. Katso, minun palvelijani juovat, mutta te kärsitte janoa. Katso, minun palvelijani iloitsevat, mutta te joudutte häpeään. Katso, minun palvelijani riemuitsevat ja ovat hyvillä mielin, mutta te huudatte sydämen tuskasta ja voihkitte mieli murtuneena. Jes.65:12-14.

Eipä kuulosta kauhean rohkaisevalta. Mutta juuri, koska sinä olet vastannut kutsuun ja kuunnellut, kun olen puhunut, sinä et joudu tuomion alaiseksi, vaan sinä perit siunauksen. Sinä olet tullut tunnetuksi Herran palvelijana ja sen vuoksi sinä erotut valtavirrasta. Niinpä sinä saat syödä Herran pöydästä, sinä et joudu näkemään nälkää etkä kärsimään janoa, vaan saat juoda elävien vetten lähteistä ja iloiten ammentaa raikasta vettä ja sammuttaa janosi. Sinä saat riemuita sydän täynnä onnea, sillä sinä olet uskollasi voittanut omaksesi elämän.

Katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää nouse mieleen. Jes.65:17.

Sinä saat iloita kaikesta, mitä Jumala luo sinua ja perhettäsi varten. Sinä saat asua uudessa Jerusalemissa, riemuita yhdessä muiden pelastettujen kanssa ja kiittää Herraa alati. Hänen kaikenlainen hyvyytensä ympäröi sinua. Sinun ei tarvitse enää itkeä eikä valittaa ja sinun vesasi pysyvät luonasi ja heidät tunnetaan Herran siunaamana sukuna.

Sinä saat rukoilla ja Herra vastaa sinulle. Hänen vastauksensa ei viivy, vaan saat vastauksen jo ennen kuin ehdit lauseesi loppuun.

Ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sanoo Herra. Jes.65:25.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Sydän täynnä onnea

Kirjoittanut : 14.04.2023 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu, Siunaus

 

Kommentointi on suljettu.