RSS

On kirjoitettu

Tämä sivusto on Uskonkilven sivustoa täydentävä apusivusto. Toimitus on sama kuin Uskon kilvessä, toisin sanoen näitä lyhyitä kirjoitelmia julkaisee   S i m o   P a p u n e n.

Tämä blogi on rinnakkaisversio Simon blogista eSiru. Tässä versiossa KR92 on korvattu Raamattu Kansalle -käännöksellä (julkaissut Raamattu kansalle Ry). Tämä sivusto sisältää kirjoituksia enimmäkseen vain yhdessä kategoriassa Rohkaisu. Mutta Profetia tai Siunaus ei ole poissuljettu. Raamatun lainaukset on otettu enimmäkseen Raamattu Kansalle – yhdistyksen julkaisemasta Raamatusta, mutta joskus on lainattu vanhempaa käännöstä (KR33/KR38) tai uutta kirkkoraamattua (KR92).

Sivuston alanimi eSiru pohjautuu sanaan ”esirukous”, mutta blogi on menettänyt alkuperäisen tarkoituksensa rukoussivustona ja toimii nyt ”rohkaisu”-sivustona. Nämä kirjoitelmat ovat siis ”siruja”, jotka pohjaavat koettuun elämään, joka tunnetusti särkee ”heikkoja saviastioita”. Sellainen särkyminen on siunattua ja on tarkoitus, että se koituu monille vertaistueksi.

Teksteihin liitetyt kuvat ovat kuvituskuvia, eivät kirjoittajan itse ottamia. Niihin on valikoitu vain sellaisia kuvia, joiden copyright ei rajoita niiden käyttöä. Kirjoittaja on lisännyt niihin raamatunlauseet itse. Kuvat pyrkivät tukemaan kirjoituksen aihetta. Henkilökuvat eivät liity kirjoittajaan tai hänen perheeseensä. Kuvat, joissa on yleensä KR92-teksti, löytyvät erillisenä kokoelmana täältä ja niiden käyttöoikeudet kuvataan täällä. Käyttöoikeudet tämän blogin kuviin, joissa on RK-teksti, ovat samat (mikäli Raamattu kansalle- yhdistys ei esitä omia ehtojaan).

Tämä blogi perustuu siis blogiin eSiru, joka on julkaistu wordpress-alustalla vuosina 2015-2018 ja on ulkonäöltään identtinen. Jos Jumala suo, kirjoitukset julkaistaan täällä tiivistetysti kahdessa vuodessa, jolloin jokaiselle päivälle on oma ”sirunsa”. Sarja päättyy näin ollen elokuun lopussa 2020 ja sisältää silloin 730 ”sirua”. Tämä blogi edustaa siis pääosin kertausta. Tämänkin kokoelman tekstit voi tilata sähköpostiin.

Mutta tämä on kirjoitettu, että te uskoisitte Jeesuksen olevan Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä, kun uskotte, olisi elämä hänen nimessään. Joh.20:31.

 

Kommentointi on suljettu.